Bungalowpark Center Parcs Winterberg

Midden in het Duitse Sauerland, ongeveer 4 uur rijden vanaf Utrecht, vindt u het mooie bungalowpark Center Parcs Winterberg Hochsauerland. Dt bungalowpark is bij uitstek geschikt om te genieten van de wintersportmogelijkheden in Willingen en Winterberg. Beide skioorden liggen dicht bij het park en bieden tal van mogelijkheden. Zo kunt u er heerlijk skiën, langlaufen of snowboarden. En mocht u na al deze inspanningen lekker willen ontspannen? Geen probleem, dan kunt u lekker bijkomen in uw eigen cottage op het park.

Faciliteiten op Bungalowpark Centers Parcs Winterberg

Elke dag van uw verblijf bij Center Parcs kunt u wat anders proberen. Voel u als een echte Robin Hood en leer boogschieten of bind de langlaufski’s of het snowboard onder en geniet van een heerlijk dag in de sneeuw. Het is allemaal mogelijk in en rond Park Hochsauerland!

Ook voor wie het liever wat rustiger aan doet zijn er genoeg mogelijkheden. In de wonderschone omgeving van Winterberg maakt u een mooie wandeltocht of boekt u ontspannen ritje met de huifkar. In Park Hochsauerland vervelen de kinderen zich geen moment. Ons bungalowpark vlakbij Winterberg is namelijk een paradijs voor de jonge bezoekers. Met veel activiteiten speciaal voor kids, beleven uw kinderen de vakantie van hun leven.

Adres Center Parcs Winterberg Hochsauerland

Sonnenallee 1
59964 Medebach